Ancelotti: nagyon jól játszottunk

Kun Béla

Egy magabiztos és veszély nélküli 6:0-ás sikerrel hangolt a döntő hetekre a Bayern az Augsburg ellen. Ennek megfelelően felszabadult volt a hangulat a Bayern öltözőjében.

„Nagyon jól játszottunk a meccs elejétől a végéig” - nyugtázta elégedetten az olasz edző a csapata előadását az értékelés során. „A hangulat a csapatban kiváló, jó formában vagyunk, s jól érezzük magunkat” – mondta Jerome Boateng a meccs után.

A nyilatkozatok

Carlo Ancelotti: „legutóbb, a válogatott meccsek miatti szünet után, problémáink voltak. Ma azonban nagyon jól ment a játék. Nagyon jól játszottunk a meccs elejétől a végéig.”

Jerome Boateng: „Jól játszottunk. Jól passzoltunk, és ehhez gyors gólok párosultak. A második félidőben egy sebességi fokkal lejjebb kapcsoltunk. Örülök, hogy 90 percen keresztül játszani tudtam, és örülök a következő heteknek. Jó a hangulat a csapatban. Jó formában vagyunk, s jól érezzük magunkat. Mindenkinek teljes gázt kell adnia.”

Manuel Baum: (Tréner FC Augsburg): „Nagyon sokat gondolkodtunk a mérkőzés előtt, s tudtuk, hogy egy kivételes napnak kell lennie, hogy itt nekünk esélyünk legyen. Az első félidőben még egész jól ment az összjáték, jók voltunk a párharcokban, csak az átütő erő hiányzott elől. A második félidőben már nem ment a védekezés, ez egy keserű eredmény számunkra.”

Paul Verhaegh (csapatkapitány, FC Augsburg): „Ennyire nem szabad lesüllyednünk. A második 45 perc rossz volt. Nem védekeztünk jól, és sok szabad területet hagytunk. Ezt a Bayern ki tudja használni, mint ahogy ezt láttuk is. Azt tudtuk, hogy a Bayern sokat birtokolja a labdát, és emiatt sokat kell futnunk. A második félidőben hagytuk, hogy kijátszanak minket.”

Forrás : https://fcbayern.com/en

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36730/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?