Ancelotti kemény és határozott szavai Kimmich, Coman és Müller jövőjével kapcsolatban

Kun Béla

Szüksége van-e Comanra a Bayernnek? Elengedheti-e Kimmichhet a Bayern? Többi között erről is egyértelműen nyilatkozott a szakvezetőnk.

Ancelotti: lehetetlen, hogy Kimmich elhagyja ezt a klubot, nincs lehetőség rá!

Végre Bundesliga. Végre FC Bayern meccs. Szombaton 15:30-kor találkozik a tabellát vezető bajor gárda az FC Augsburggal az Allianz Arénában.

Carlo Ancelotti a mérkőzésről és a játékosokról:

Ancelotti….

Comanról: Coman fontos számunkra, most is a jövőben is. Itt fog maradni.”

a Kimmich-ért érkező ajánlatokról: lehetetlen, hogy Kimmich elhagyja ezt a klubot, nincs lehetőség rá!

a Real Madrid elleni meccs elleni készülésről: a legjobb felkészülés a Real elleni meccsre, az a következő mérkőzésre való koncentrálás, ez a legjobb út a felkészülésben. Nincs hosszabb távú tervem, hanem Augsburg ellen akarok játszani.

Real Madrid botrányáról: ez új számomra, erről nem tudok. Sok híresztelés van. Nekem csak jó tapasztalataim voltak a Real Madridnál. Nem volt rajtam nyomás, hogy melyik játékosokat kell pályára küldenem. Számomra fantasztikus volt. Nem volt közvetlen nyomás az elnököktől az csapatösszeállítás ügyében. Azok az emberek, akik ismernek engem, tudják, hogy ilyen esetben nem hagyom, hogy nyomást helyezzenek rám.

az Augsburg elleni meccsről: fontos mérkőzés, mert a győzelmek, és a jó teljesítmények által önbizalmat meríthetünk. Az én játékosaim profik, és biztos vagyok abban, hogy jó teljesítményt fognak nyújtani a meccsen. Az augsburgiak intenzíven fognak játszani, amire fel kell készüljünk. A védekezésben a szervezettségük nagyon jó, a kontrákra fognak építkezni. Vigyáznunk kell, de ez teljesen normális.

Thiagóról és Müllerről: ez nagyon jó számunkra, hogy két ilyen jó játékosunk van a 10-es posztra. Thiagóval ebben a pozícióban több lehetőségünk van a pozíciós játékban. Müllerrel támadóbb szelleműek lehetünk.

Kimmichről: ő egy opció a középpályára a mérkőzésen, szombaton. De csak a meccs előtt döntök.

Boatengről, és Martinezről: Boateng játszani fog az Augsburg ellen, jó állapotban van. És ha Martinez és Hummels is egészségesek, akkor majd a következő meccseken döntenem kell, hogy két belső védőt kiválasszak.

a feszültségéről: jó megérzéseim vannak a következő mérkőzésekre.

Ulreichról: Ulreich tegnap jól edzett, tud az Augsburg ellen játszani. Ebben a szezonban keveset játszott, de bízom benne. Tom Starke a padon fog ülni.

Neuerről: Neurnek problémai voltak a lábujjával, s egy operáció mellett döntöttek. A Real Madrid ellen már készen áll.

a játékosok állapotáról: minden válogatott játékos jó állapotban tért vissza a válogatottbeli mérkőzésekről. De kis problémánk volt Neuerrel, akit meg kellett operálni. De az operáció jól ment. Reméljük, hogy a Dortmund ellen, de legkésőbb a Real Madrid elleni meccsen már, ott lehet. Douglas Costa az Augsburg ellen nem lesz ott, mert egyéni edzésmunkát végez. A következő héten már teljesen a csapattal fog edzeni.

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36718/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Előzetesek,Játékosaink,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?