Robben Kínával flörtöl

Kun Béla

A Bayern holland klasszisa elismerte, hogy olyan összegeket mondanak a kínaiak, hogy el kell gondolkodjon az ajánlatokon.

A Bayern holland klasszisa elismerte, hogy olyan összegeket mondanak a kínaiak, hogy el kell gondolkodjon az ajánlatokon

Arjen Robben az európai fociban már szinte mindent megélt. A neves bajnokságok közül csak egyedül csak az olasz Seria A hiányzik a listájáról, hiszen a spanyol Real Madridban, és az angol Chelsea-ben is játszott, mielőtt a Bundesligába az FC Bayern Müncenhez került. Európán kívüli csapatban azonban még nem játszott.

A legnevesebb kínai sztárcsapat, a Guangzhou Evergrande viszont abban reménykedik, hogy ha lejár a szerződése a bajoroknál, akkor őket választja.

Januárban a most 33 éves játékos 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését Münchenben. A jövő télen a felek ismét összeülnek, hogy döntsenek a folytatásról.

Robben azonban már nem zárja ki, hogy belekóstoljon az Európán kívüli futballvilágba. Ahogy a SportBild beszámolt róla, Arjen nem zárkózik el az újdonságtól, a kínai sztárcsapat pedig szívesen látna soraiban.

Így aztán az ázsiaiak minden eszközzel próbálják rábeszélni Mr. Wembley-t a cserére.

„Ők négy-ötszörös összeget kínálnak, mint Európában a nagycsapatok ajánlanak” – mondta Robben a kínai ajánlatról. „Az összeg olyan magas, hogy azért elgondolkodunk az ajánlaton.”

Amennyiben a Bayern nem szeretne majd hosszabbítani, akkor Robben édesapja, aki egyben a tanácsadója is, felveheti a kapcsolatot a kínaiakkal.

Aggodalomra azért egyelőre semmi oka a Bayern szurkolóknak, hiszen maga Robben így nyilatkozott: „jelenleg Kína abszolút nem téma számomra. Minimális az esélye annak, hogy én egyszer Kínába szerződöm.”

Egyébként a kínai sorozatbajnok Guangzhou Evergrande csapata megnyerte 2013-ban és 2015-ben az ázsiai Bajnokok Ligáját. És nem adták fel a Robbennért zajló versengést. És előfordulhat, hogy a végén akkora összeget ígérnek, hogy arra már Robben sem tud nemet mondani…

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36674/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?