Kroos már másként beszél a Bayern elleni meccsekről…

Kun Béla

FC Bayern és Ancelotti. Ez veszélyes kombináció – mondta a Bayernből a Realba szerződött német válogatott sztár.

Kroos leginkább Ancelottitól tart...

Toni Kroos remek játékával hozzásegítette a német válogatottat a 4:1-es győzelemhez Azerbajdzsán ellen. A válogatott túráján azonban már sokat gondolt a bajorok elleni Bajnokok Ligája mérkőzésekre is. Toni Kroos most  először fog játszani egykori csapata ellen tétmeccsen, mióta 2014-ben Madridba szerződött.

Tisztelet Acelotti iránti

A sorsolás után csak annyit mondott, hogy egyáltalán nem fél a Bayerntől. A válogatott meccs után már máshova helyzete a hangsúlyt, arról beszélve, hogy nagyon tiszteli Ancelotti mestert.

„A Barcelona és a Bayern voltak a legnehezebb ellenfelek, akiket kaphattunk volna” – mondta a 27 középpályás a Sport Bildnek. Kroos leginkább az általa nagyon tisztelt olasz tréner miatt tart a Bayerntől „Ancelotti mindig a tétmeccsekre, a legfontosabb mérkőzésekre hozza a csapatát igazán formába, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák.”

Bayern+Ancelotti = Real Madrid kiesés?

Kroos elmondta, hogy nagyra tarja az olasz edző képességeit. Ancelotti háromszor is megnyerte a BL-t: kétszer az AC Milannal, és egyszer a Real Madriddal. Feltűnő, hogy Carlo csapatai nem mindig tündökölnek, de nyernek. Azonban a Bayern éppen most, a szezon második felére lett igazán jó. A szurkolók és az ellenfelek is meglepődtek azon, hogy milyen könnyedén lesöpörtük az Arsenalt a pályáról. Toni Kroos szerint azonban ez nem meglepő: „ismerem a Bayern minőségét, a játékosokat, és az edzőt” – mondta az ex-müncheni, és figyelmezteti csapattársait a bajorokkal kapcsolatban: „Bayern és Ancelotti. Egy nagyon veszélyes kombináció.”

A napi forma dönt?

Kroos becsüli a Bayern és Ancelottit. Azonban igyekszik magabiztos lenni: „legtöbbször, a nagy csapatok ellen mutatjuk meg legjobb játékunkat” – mondta. Nagy csapatok a minőségüket ebben a fázisban mutatják meg, amikor már a címerekért folyik a verseny. Ezt az utolsó évben meg is mutattuk.” Aztán a megszorítás: „Bayern is ugyan úgy áll, ahogy mi.” Mindenek előtt Mister Bajnokok Ligája Carlo Ancelottival.

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36682/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Előzetesek,real madrid,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?