A Kapitány beleköpött a levesbe?

Kun Béla

Philipp Lahm az egyik legbefolyásosabb játékos a bajor csapatban. Ezt az ütőkártyáját a Kapitány állítólag a pályán kívül is kihasználta, mégpedig arra, hogy meghiúsítson egy megaátigazolást. Nem mai a történet!

Lahm. a Kapitánynak a pályán kívül is nagy a befolyása...

Az FC Bayernnél Philipp Lahm „hordja a nadrágot”, és nem csak a pályán. A kapitánynak a rekordbajnoknál befolyása van a személyzeti dolgokra is. Már ha hinni lehet a Sport Bild riporter Christian Falk szavainak, aki egy érdekes kijelentést tett a német Sport 1 „Doppelpass” nevezetű műsorában.

Arról beszélgettek, hogy „egy igazi vezető egyéniség hiányzik a jelenlegi német válogatottból”, amikor az újságíró ezt mondta: „tudom, hogy az FC Bayern már érdeklődött Khedira iránt. Lahm viszont elmondta a véleményét, amely után az átigazolás meghiúsult.”

Tehát a Kapitány volt az oka, hogy Khedira nem igazolt a bajor csapathoz? Talán féltette a helyét, hogy Khedira átveheti a legbefolyásosabb játékos szerepét a csapatban?

Az igazságot azonban csak Lahm tudja.

„Igen, a csapatból Lahm képviselheti a saját véleményét” – mondta Falk tovább. „Ma már azonban nem úgy csinálják, mint a nyilvánosság előtt a véleményét mindig kimondó Effenberg idejében, hanem mindezt a csapaton belül intézik.”

Az, hogy Khedira a bőrnadrágosokhoz igazolhat, mindig is egy téma volt. 2016 elején az olasz Tuttosport újság információi szerint a német válogatott játékos szerepelt Carlo Ancelotti kívánságlistáján. De már 2014-ben is felröppent a hír a rekordbajnok érdeklődéséről.

Végül abban az évben leigazolták Xabi Alonsót. Talán azért, mert a Khedira üzlettel valami nem stimmelt?

Ennek oka az is lehetett, hogy a két játékos kapcsolata a válogatottban nem a legjobb volt. És a pályán sem értették meg egymást - elemezte a helyzetet a welt.de. A portál arról számolt be, hogy a világbajnokság alatt Lahm és Khedira között elmérgesedett a kapcsolat, ezért végül a Bayern inkább a spanyol játékost szerződtette.

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36626/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?