Még jobb hírek Costáról

Kun Béla

Nagy riadalmat okozott a szurkolók körében, amikor elterjedt a hír, hogy a brazilt műteni kell és ezért az idény végéig kidőlt. Aztán kiderült, hogy nem kell műteni. Most még jobb hírek érkeztek a szélsőről.

Costa hamarosan ismét pályára léphet...

Jó hír az FC Bayern München számára: Douglas Costa a szezon döntő szakaszában előreláthatólag rendelkezésére fog állni a csapatnak. A térdsérülése nem volt olyan súlyos, mint ahogy az első diagnózisok mutatták. Ezért a 26 éves szélső gyors visszatérésére egyre nagyobb az esély.

A gladbachi Bundesliga mérkőzés előtt sérült meg, és emiatt a válogatott meccseket is le kellett mondania. De a térdműtétre, ami azt jelentette volna, hogy a szezon végéig kidől, szerencsére nem kellett sor kerüljön. 

"Az operáció egyáltalán nem volt téma végül. Olyan jól halad a gyógyulása, hogy a visszatérése nem is tűnik olyan messzinek. Azt nem tudom, hogy az Augsburg ellen pályára léphet-e, de utána már a rendelkezésünkre fog álln." – mondta Rummenigge a Bildnek. Kalle úgy véli: a hét első felében már visszatérhet edzeni.

A brazil szélső idén 27 tétmeccsen szerepelt, s ezeken 7 gólt szerzett, valamint 9 gólpasszt is kiosztott.

(90min.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36601/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?