Ribéry elárulta, hogy meddig tud még játszani a Bayernben

A bajorok francia világsztárja a visszavonulása után is a klubot akarja szolgálni. Pedig volt idő, amikor közel állt a távozáshoz…

Teljesen komoly: Ribéry a saját jövőjét a Bayern elnökére Uli Hoeneßre és Karl-Heinz Rummeniggére bízza

Ribéry: „Bayern az utolsó klubom Európában”

„Addig játszom, míg a térdem, a bokám és a hátam bírja. Ez top szinten talán két-három évig tarthat, ha nem sérülök meg” - így Ribéry. „Mindig azt mondtam, a Bayern az utolsó klubom Európában.”

Az aktív pályafutása utáni időszakkal kapcsolatban az elnök Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge számára veti fel a kérdést: „hogy van-e egy hely számomra az egyesületben”. 

Ribéry 2007 nyarán érekezett az Olympiqe Marseilletől a Münchenhez, azóta hatszoros német bajnok, 2013-ban pedig Bajnokok Ligája győztes lett. 

„Természetesen gondoltam klubváltásra”

Saját elmondása szerint, főleg a kezdeti Isar parti évek alatt, számtalan ajánlatot utasított vissza. „2008-ban és 2009-ben minden nagy klub meg akart szerezni, Juventus, Inter, Milan, Barca, Real, Chelsea, Manchester. Természetesen gondoltam klubváltásra” - vallotta be. „Utólag köszönetet kell mondanom Uli Honeßnek és Karl-Heinz Rummeniggének, ők többször beszéltek velem. Most tíz éve vagyok itt, megnyertem mindent, a családom jól van, és én boldog vagyok.”

(tz.de - fordította: Szélpál Endre)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36586/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,franck ribéry,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?