Coman-ügy: a játékos már döntött, hogy hol szeretné folytatni!

Kun Béla

Az elmúlt hetekben, hónapokban számos hír jelent meg Kingsley Coman jövőjével kapcsolatban. A Juventus kölcsönadási szerződésének lezárásával kapcsolatban, illetve a kivásárlásról hivatalosan még nem jelent meg semmi. A 20 éves francia sztár a maga részéről döntött, most már a csapatokon múlik minden.

Coman nagyon jól érzi magát, maradni akar Münchenben

Április 30-ig van ideje a Bayernnek a fiatal francia sorsáról dönteni. A kivásárlási ára, amelyre a Bayernnek a szerződés szerint joga van, 21 millió euró. Ha a Bayern él a jogával, a francia játékos játékjoga a Bayernhez kerül végleg.

A legutóbbi hírek viszont arról szóltak, hogy a Juventus szívesen „visszavenné” Comant, azaz örülne, ha a Bayern nem élne a kivásárlási jogával. Ha ugyanis Coman maradna a Juvéé, akkor az olaszok jó pénzért el tudnák adni őt Angliába. Lennének jelentkezők szép számmal: a Chelsea és a Manchester City is például. Utóbbi akár 50 milliót is utalna a Juventus számlájára.

Azonban a francia L’Equipe információi szerint, (melynek hinni is lehet, francia újság révén), Coman egyáltalán nem gondolkodik a távozásban, mindenképpen a Bayernnél akar maradni.

A sportújság beszámolt arról, hogy Kingsley nagyon jól érzi magát a bajor fővárosban, olyannyira, hogy nem rég München egyik külvárosában, egy új lakásba költözött. Így tehát úgy néz ki, hogy a 20 éves tehetség számára nem jöhet szóba a váltás.

Ezzel együtt persze azért az új lehetőségeit is figyelembe veszi, hiszen nem szeretné, ha ebből a szituációból rosszul jönne ki, s mindez a válogatottság rovására menne, főleg egy évvel az orosz világbajnokság előtt.

Coman abban reménykedik, hogy Robben és Ribéry lassan elköszön, és így ő egyre fontosabb lesz az FC Bayern számára.

De mindehhez először a Bayernnek élnie kell a vásárlási jogával. Erre történtek már határozott utalások a vezetőség részéről, de hivatalos bejelentés még nincs.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36480/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,kingsley coman
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?