Mourinho leszólta a Bayernt és a Bundesligát

A Chelsea-vel tavaly megbukó, idén már a Manchester Unitedet vezető portugál edző összehasonlította a Bundesligát az angol bajnoksággal.

A szokásos, ezerszer cáfolt ostoba állítással vádolja ő is a Bayernt....

„Hihetetlen a Bayern uralom” - mondta Mourinho, majd összehasonlította a dolgokat Angliával. „Angliában a csapatok olyan erősek gazdaságilag, hogy az átigazolási ablak mindenki számára nyitva áll. Azonban nézzük például a Bayernt Németországban. Tudják, hogy miért nyerik meg minden évben a bajnokságot? Azért, mert minden nyáron megveszik a Borussia Dortmund legjobb játékosát, először Götze, aztán Lewandowski, majd pedig Hummels” – mondta a portugál tréner a France Footballnak adott interjújában.

„Én egy olyan csapathoz jöttem, akik nagy és eredményes múlttal rendelkeznek, de mindegy, hogy a Manchester United, Liverpool, vagy a Manchester City dominál, a teljesítmény mindig eloszlik”. Így reagált a Manchester United trénere, a Guardiolával kapcsolatos problémáira, aki a városi rivális Manchester City edzője, és a Bayernnel 3 év alatt 3 bajnoki címet zsebelt be.

Mourinho azt is elmondta, hogy mára már „lazábbra” fogta a focival kapcsolatos hozzáállását: „amikor hazamegyek, már képtelen vagyok a focira gondolni. A karrierem elején ez lehetetlen volt számomra, 24 órán keresztül a focin járt az eszem, de fel kellett nőnöm.” A tréner emellett egy jó személyiségnek gondolja magát: „Nyugodt és békés vagyok, egy győzelem már nem jelent nekem  mindent, és egy vereség miatt sem érzem már magam pokolian rosszul.”

(sport1.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36411/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Elemzések
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?