A létező legnagyobb elismerés Neuer és a Nationalelf számára

Kun Béla

Maga az örök nagy vetélytárs zengett valóságos dicshimnuszt Manuel Neuerről. De mondott ennél sokkal meglepőbbet is az olasz válogatott legnagyobb sztárja.

Buffon nem csak Neuert, hanem a Nationalelfet is nagyon kedveli!

Az olasz kapusikon az egekbe dicsérte Manuel Neuer-t: "egyszerűn világklasszis, erőnlétileg nagyon erős, és öntudatos."- mondta a 39 éves Buffon  a Kickernek adott interjúban. "A jelenlétével nyugalmat ad a csapatnak. Labdabiztos, s védi a védhetetlent is akár. Neuer jelenti a „modern kapus” korszakát és már évek óta ő a mérce!”

Buffon ugyanígy dicséri saját, Juventusos csapattársát, a középpályás Sami Khedirát: "játékintelligencia és minőség. Ha a haverokkal fociznánk én mindig őt választanám elsőként a csapatomba."

Ennél is meglepőbb, hogy az olasz válogatott legnagyobb sztárja, elmondása szerint odavan a német válogatottért. "Németországot mindig is csodáltam, egy példakép minden válogatott számára" - mondta Buffon. "Mint, ahogy a múltban, úgy a jövőben is mindig az élen lesznek. Elődöntő, döntő, vagy tornagyőztes, minden más alaposan meglepne"- fejezte be Buffon.

(abendzeitung.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36402/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Hírek a válogatottról,Játékosaink,manuel neuer,NATIONALELF HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?