Sokkoló hír Münchenből!

Akár a teljes hátralévő idényre is kieshet a Bayern sérült brazilja!

Bayern: Douglas Costát operáció és kihagyás fenyegeti

A Bayernnél ismét megjelent a csapat legnagyobb ellenfele: A sérülés. A Sport 1 beszámolt arról, hogy Douglas Costának jelenleg súlyos térdproblémái vannak, ezért feküdnie kell, de még az is lehet, hogy meg kell operálni.

Az utóbbi hetekben a Bayern kerete végre ismét helyreállt, és jöttek egymás után a győzelmek, aztán pár napja már az egész keret fitt is volt, de pont most a Madrid, illetve Dortmund elleni összecsapás előtt ismét egy fontos játékosunk sérült meg.

Costa már a múlt héten jelezte, hogy térd problémák miatt kihagyja a Brazil válogatott VB selejtező meccseit is, és hétfőn, illetve kedden már a Bayern edzésein sem vett részt.

Operáció vagy a hagyományos, de kockázatos felépülés?

Costának két lehetősége van, vagy műtik, vagy lassan, fokozatosan épül fel. Ez az alapján fog eldőlni, hogy a hátralévő napokban hogy reagál a térde, a stabilitási, illetve erő gyakorlatokra. Ahhoz, hogy ez kiderüljön Lucas Kruel, az SSV Jahn Regensburg futsal csapat játékosedzője van segítségére.

Ha viszont Costának műtétre van szüksége, akkor egyértelműen ki kell hagynia a szezon hátralévő részét!

Így, a legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy többé nem láthatjuk a brazilt többé a Bayern mezben, hiszen az utóbbi időben egyre több híradás szólt arról, hogy a nyáron mindenképpen távozni akar, mert elégedetlen a kevés játéklehetőséggel.

(90min.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36386/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?