Kiderült, miért tombolt Robben a lecserélése után

Kun Béla

Ancelotti is elmondta véleményét a Bayern sztárjának viselkedéséről

Nem az edzőre volt dühös Robben....

Arjen Robben kikelt magából, miután lecserélték a Gladbach elleni meccsen. A csere nem volt zökkenőmentes: dühösen és folyamatos a fejét csóválva hagyta el a pályát, és még Carlo Ancelottival sem fogott kezet. Amikor tehát a 85-ik percben a hollandnak le kellett jönnie a pályáról, úgy tűnt, hogy ezt nem tudta megérteni. Vörös fejjel és ideges tekintettel ült le a szupersztár a padra. Ancelotti azonban elegánsan reagált Robben tombolására: „az, hogy nem volt boldog a lecserélését követően, az teljesen érthető. Tudom mit érez, hiszen én is voltam játékos.”

Ráadásul kiderült, hogy Lewandowskira volt dühös valójában és nem Ancelottira. Röviddel a csere előtt ugyanis a lengyel csatár nem passzolt a jobb helyzetben lévő hollandnak, hanem saját maga lőtte kapura a labdát. A helyzet így odalett, minden bizonnyal jobb döntés lett volna a hollandot megjátszani. Ez a jelenet annyira feldühítette, hogy még a lecserélése után is ezen dühöngött. 

Ám komoly probléma azért nem volt: „a fociban nagyon gyorsan kell dönteni. Arjen abban a pillanatban csalódott volt, de nincs semmi problémánk egymással” – nyugtatott meg mindenkit Lewandowski a mérkőzés után. 

Miután leült a padra csapattársai nagy nevetéssel és poénkodva vigasztalták, így végül a saját műsorán még Robbennek is mosolyognia kellett.

(90min.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36372/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?