Neuer optimista, de babonás...

Kun Béla

A fontos hetek még csak most jönnek, de a korábbi évekhez képest most van egy nagyon erős ütőkártyája a Bayernnek – mondta a világ legjobb kapusa.

Jó formában vagyunk - Neuer az 1:1 nevezetű új Bayern TV show-ban beszélt az idény hajrájáról

A világ legjobb kapusának ez a nap máshogy kezdődött a megszokottnál. Az újonnan alakult Bayern TV-nek adott egy interjút. Sok mindenről beszélt, például a Bayern szerepéről ebben a szezonban. 

"Jó formában vagyunk, de tudjuk, hogy még nem vagyunk a végén. A fontos hetek még csak most jönnek"- mondta Manuel Neuer, hozzátéve, hogy örül ezeknek az „új feladatoknak” a Bundesligában, a német Kupában, és persze a Bajnokok Ligájában. 

"A március egy döntő hónapja a szezonnak. De először várjuk ki, hogy ki lesz ellenfél a Bajnokok Ligájában."

Egy ütőkártya lehet a címekért folytatott harcban a Bayern jelenlegi személyi helyzete: szerdán minden Bayern játékos a pályán volt. 

"Jelenleg minden játékosunk egészséges, de erről inkább nem szeretnék beszélni" – mondta mosolyogva, közben babonás arccal visszagondolt: "amikor legutoljára hasonló helyzetben voltunk, s erről beszéltünk, rögtön utána következett egy pár sérülés és kiesés a csapatban. Ez a fontos meccseken nagyon fájt."

De azért Manuel Neuer optimistán tekint előre: "annak örülünk, hogy megy, ahogy mennie kell. Amilyen hosszan csak lehetséges, szeretnénk ezt megtartani, minél tovább kihúzni ezt az időt."

(fcbayern.com)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36235/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?