A Bayern Müncen nyáron barátságos meccseket fog játszani Kínában és Szingapúrban

A Bayern Kínába és Szingapúrba fog utazni az Audi Summer Tour keretében. A bajorok két különálló barátságos eseményen fognak részt venni míg Ázsiában tartózkodnak: az Audi Football Summit-on ( Audi futball csúcstalálkozó) és az International Champions Cup-on (Bajnokok nemzetközi kupája).

Az Audi Football Summit-on Shanghaiban az Arsenal ellen fogunk kezdeni július 19-én, három nappal később, július 22-én pedig az AC Milannal folytatjuk Shenzenben. A Bajnokok Nemzetközi Kupájában Bayern – Chelsea mérkőzést láthatunk majd július 25-én, július 27-én az Interrel nézünk szembe. Mindkét meccset Szingapúrban fogják játszani.

Az Audi Summer Tour szerves része a nemzetközi stratégiának, ami támogatja a Bayern globális márka fejlődését. Kínában csaknem 135 millió Bayern fan van és a klub egyre népszerűbbé válik Délkelet Ázsiában.

Jörg Wacker, a Bayern nemzetköziesítő vezetője ezt mondta:

´´ Nagyon boldog vagyok, hogy Shanghaiban és Shenzben játszhatunk majd bemutathatjuk csapatunkat júliusban. Mi egyaránt várjuk az elsőosztályú mérkőzéseket a Bayern fanok előtt egész Délkelet Ázsiában, Szingapúrban.´´

A Bayernnak ez a harmadik túrája Kínába az elmúlt 5 év alatt. A közelmúltban, 2015-ben látogatott ide a klub, ekkor terveztek irodát nyitni. Ez az iroda szeptemberben vált hivatalossá, mikor Shanghaiban megnyílt.

Forrás : http://www.bavarianfootballworks.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36234/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?