Ancelotti nagyon akarja egykori játékosát!

Jakab Norbert

Ha a Bayern enged Ancelotti kívánságának, bombaüzletet köthet a nyáron a klub. A kérdés már csak az, kinek a helyére érkezhet a világsztár? Kit lehetne érte a mostani bombaerős kezdőből kirakni?

James Rodriguez és Carlo Ancelotti a Realban. Újra együtt a Bayernben?

Carlo Ancelotti volt az az edző, aki James Rodriguezt a Real Madridhoz vitte. Most pedig megkérte a Bayern Münchent, hogy a nyáron tegyen erőfeszítéseket a 10-es számú játékos megszerzésére.

Ez egy olyan üzlet, amire látszólag a Bajor csapat vezetői áldásukat adnák, és amely váltást a kolumbiai is szívesen megtenne. 

A Marca című spanyol lap arról ír, hogy érthető, hogy Rodriguez nem szeretne a Santiago Bernabeu-ban maradni, annak ellenére, hogy két hónapja még biztosította a klubot, hogy maradni akar Madridban és kész megharcolni a helyért a következő szezonban. A valóság azonban az, hogy nagyon feszült a jelenlegi helyzete miatt.

Minőségi percek nélkül

Nem játszott sem a Klubvilágbajnokság döntőjében, sem az El Clasicon, sem a Bajnokok Ligájában a Napoli elleni visszavágón. Több időt tölt a padon, mint a pályán. Értelemszerűen felvetődik benne, hogy megvizsgáljon más lehetőségeket. 

Ancelotti Bayern-je az egyik legvonzóbb ajánlat jelen pillanatban

Az olasz szakvezető  - aki tökéletesen ismeri, annak ellenére, hogy csak egy szezont töltöttek együtt (14/15) - a kapura törő játéka és a gólszerzési képessége miatt szeretné a játékost. 

„Ő egy top játékos, nagyon meg vagyok lepve a szintjétől” – nyilatkozta Ancelotti a CNN-nek nem sokkal az után, hogy elhagyta a Realt. „Ő egy elképesztő tehetség”.

A Bayern jelenlegi edzője Jamest egy világklasszis focistának tekinti és előnyt szeretne kovácsolni abból a kényes helyzetből, amelybe mostanában van a játékos Zinedine Zidane irányítása alatt.

Habár James nyárig nem fog semmilyen döntést meghozni, Ancelotti hívása nagy motiváció lehet számára, hanem a legnagyobb.

James karrierjének legjobb szezonját futotta abban az egy szezonban, amikor az olasz edző irányítása alatt játszott. 46 hivatalos meccsen lépett pályára és 17 gólt szerzett, emellett 18 asszisztot is szállított – ami jóval meghaladja a Portonál és a Monaconál nyújtott teljesítményét.„Mindent köszönök, nagyon rövid idő alatt, rengeteget tanultam tőled” – mondta a kolumbiai az olasz búcsúzásának napján. 

Megvalósítható művelet 

Ami a két csapat közötti műveletet illeti, mind a Real Madrid, mind pedig a Bayern tudja, hogy a kolumbiai átigazolása nem lehet egy elnyúló szappanopera. Csakúgy mint Toni Kroos és Xabi Alonso ügyében, a tárgyalások gyorsan zajlanának. A németek és a spanyolok általában nem töprengenek sokat az üzleten, hogyha el akarnak adni egy játékost, megállapítanak egy árat neki és meg is van az üzlet. 

James ügyében, a Real Madrid úgy hiszi, hogy a németek hajlandóak lennének 80 millió eurót is fizetni, amennyiért 2014 júliusában ők vették a kolumbiait. De a Bayern nem az egyedüli klub, aki érdekelt James ügyében.

José Mourinho Manchester Unitedje szintén érdeklődik utána, ugyanúgy ahogy más Premier League csapatok is, mint például a Chelsea. Olaszországban a Juventus a leginkább érdekelt csapat, de a Serie A a legkevésbé vonzó opció a játékos számára. 

(marca.com)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36205/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?