Szó sincs Özilről! Hitzfeld leleplezte, hogy kit akar a Bayern az Arsenalból!

Kun Béla

Bayernnel megszerezte a Bajnokok Ligájának kupáját, s ezzel abszolút legendává vált. Manapság viszont Ottmar Hitzfeld legtöbbször szakértőként szólal meg. Ráadásul az egykori tréner még mindig nagyon jó kapcsolatot ápol a Bayern Münchennel. Az ő belső információi szerint a bajorok vadásznak egy Arsenal játékosra.

Xhaka megy Münchenbe?

Pár nappal ezelőtt ütötte ki a Bayern az Arsenalt a BL-ből, ennek ellenére szeretné egyik leigazolni az ágyúsok egyik játékosát. Ottmar Hitzfeld szerint Granit Xhaka nagyon előkelő helyen áll a müncheniek listáján.

A svájci újságnak így beszélt erről Hitzfeld: „Granit Xhaka a Bayern radarján szerepel. Xhaka állandó téma a topkluboknál, és a leigazolása egyáltalán nem kizárt.

Mint köztudott Xabi Alonso a nyáron befejezi a pályafutását, így a kiszemelt Xhaka az ő helyére érkezhet. Ugyanakkor az tény, hogy Xhaka az elmúlt nyáron 45 millió Euróért szerződött az ágyúsokhoz. Ha a bajorok a nyáron tényleg le szeretnék igazolni, akkor egy hasonló összeget kell érte fizessenek.

Vagy mégis Verrati?

Egy másik lehetőség az olasz Marco Verratti lenne a Paris Saint Germain-ből. A középpályás mindenképpen szeretne Bajnokok Ligáját nyerni, de erről már idén is lemaradt, hiszen nagy csatában kiestek a Barcelona ellen. Münchenben azonban az álma valóra válhatna.

Az FC Bayern még szomorú, mert Alonso a nyáron elmegy, de a pótlására mindkét játékost el lehet képzelni. A kérdés már csak az, hogy a Bayern mennyi pénzt hajlandó kifizetni egyikért vagy a másikért.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36126/pics/lead_800x600.jpg
arsenal,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?