Önkritikus Bayern sztárok

Nem voltunk eléggé koncentráltak…; hibáztunk a passzjátékban és a játék felépítésében…; nehezen indultunk be… - A győzelem ellenére senki sem zengett dicshimnuszt a meccsről. Pedig úgy néz ki, szombaton eldőlt a bajnokság.

Az Eintracht Frankfurt ellen a Bayern ott folytatta, ahol legutóbb abbahagyta, de nem csak ezért örülhettek a szurkolók. „Nagyon jó napunk volt, hiszen számunkra kedvezően alakult az eredmények a többi pályán is” – mondta Carlo Ancelotti tekintettel a 10 pont előnyre a tabella tetején. Az FCB vezetőedzője és játékosai azonban önkritikus hangokat is megfogalmaztak.

Nyilatkozatok:

Carlo Ancelotti: Nagyon jó napunk volt, hiszen számunkra kedvezően alakult az eredmények a többi pályán is. De nekünk az első félidő nagyon nehéz volt. Ott a Frankfurt jobb volt, mint mi. Őszintén mondva, nem érdemelték meg azt, hogy a szünetben kétgólos hátrányban legyenek. A második félidőben mi voltunk a jobbak, tudtuk a mérkőzést kontrollálni. Nagy előnyünk van most, de fókuszáltnak kell maradnunk. Még sok meccs áll előttünk.

Manuel Neuer: A Frankfurt nagyon agresszív és mérges volt, ezért voltak az elején problémáink. Egy pár koncentrációs hibának - leginkább a passzjátékunkban, és a játék felépítésében - döntő szerepe volt abban, hogy a Frankfurt eljutott gólhelyzetekig, és hogy játékba hoztuk őket. A mérkőzés folyamán aztán ezt jobbá tettük, egyre jobban belejöttünk, és egy jó második félidőnek köszönhetően megérdemelten nyertünk.

Thomas Müller: Sajnos ma nagyon nehezen indultunk be. Az első 30 percben, mint csapat nem voltunk eléggé koncentráltak, sok hibát követtünk el. A Frankfurt jól védekezett és talán ez kényszerítette ki belőlünk a hibát. De ezt nem büntették meg, aztán meg már hoztuk a minőségi játékunkat.

Niko Kovac: (edző, Frankfurt): 37 percen keresztül jól csináltuk, s a Bayernnek problémát okoztunk. De nem tudtuk kihasználni, s nem szereztük meg a vezetést. Ha Münchenben nem használjuk ki a lehetőségeinket, nem kell azon csodálkozni, hogy előbb-utóbb a Bayern lövi a gólokat. Ennek ellenére jóval több pozitív élményt tudtunk hazavinni a meccsről, mint negatívumot.

Felállás

Statisztika(fcbayern.com - fordította: Kun Béla)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36001/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Statisztikák
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?