Rummenigge: a Bayern szeretné elkerülni a Juventust

Kékesi Veronika

Karl-Heinz Rummenigge szeretné elkerülni a Juventust a Bajnokok Ligájában. És ha már Juve: Kalle kifejtette a terveit Kingsley Coman és Medhi Benatia jövőjével kapcsolatban.

„A Bajnokok Ligájában lépésenként kell haladni”, mesélte a német legenda a Tuttosportnak.

„A nagy csapatok szeretnének a lehető legkésőbb megmérkőzni egymással a verseny során, szóval remélhetőleg nem fogunk a Juventusszal összefutni még egy darabig.”

„Nem felejtettük el a legutóbbi szezon két mérkőzését, mindkettő igen érdekes volt, és egy kicsit a szerencse is közrejátszott nekünk. Münchenben úgy tűnt, veszíteni fogunk, de a végén sikerült visszahozni a meccset.”

„Amikor Andrea Agnelli lett az elnök, és elindította a Juventus Calciopoli utáni újjászületését, Németországtól vette az inspirációt a bajor modell alapján, illetve ahogy az üzletet mi értelmezzük. Nem hasonlítunk az angol vagy spanyol klubokhoz, mindenekelőtt mi függetlenül működtetjük a klubot, anélkül, hogy gazdag támogatók fizetnék a számláinkat.

„Andrea jó munkát végzett, hogy visszaterelje a Juvét a helyes útra. Nagyon profi, és olyan kiváló kollaboránsokat választott, mint Beppe Marotta és Fabio Paratici.”

A két klub több kölcsönszerződést is kötött egymással, beleértve Arturo Vidalt, Comant és Benatiát.

„Évek óta szerettük volna Vidalt, de a Bayer Leverkusen inkább a Juventusnak adta őt, nem nekünk”, folytatta Rummenigge. Már a legelső adandó alkalommal megszereztem őt a csapatnak. Erre a szerződtetésre vagyok az egyik legbüszkébb. Ő garancia a pályán, és a pályán kívül is fontos figura a csapatban. Még az éjszakai életében is kedvező változás állt be”

„Comannel van egy opciónk, ami április 30-ig érvényes. Akadtak nehézségei az EB után, de végre visszatért a tőle megszokott szintre. Valószínűleg élni fogunk a megvásárlás lehetőségével.”

Benatia tehetsége vitathatatlan, de sajnos néhány sérülés miatt hátrányba került. Mindenesetre, azt hiszem, ő marad Torinóban a Juventusszal kötött igen világos megegyezésünk szerint.”

„A Bayern nem próbálta szerződtetni Paulo Dybalát, amikor Palermóban játszott, de csak azért, mert másfajta piac stratégia szerint dolgoztunk. Dybala tehetséges, de most már túl sok hasonló profilú játékosunk van. Leo Messi egyedülálló, de tény, hogy Dybala is nagyon jónak bizonyul.”

A német bajnoknak pillanatnyilag egy olasz taktikus ül a padján.

„Az utóbbi hat vagy hét évben szerencsénk volt az edzőkkel. Nagyon elégedettek vagyunk Carlo Ancelottival, hogy ő sosem panaszkodik. Olaszul beszélünk egymáshoz, de az ő némettudása is fejlődik. Amikor ebédelni megyünk, olyan, mintha helyet cserélnénk – ő jobban szereti a bajor ételeket, mint a disznóhúst, míg én imádom a tésztát, és a paradicsomos mozzarellát.”

„A Barcelona el tudja-e venni tőlünk? Nem, akárki, aki valaha is edzősködött a Real Madridnál, nem mehet a Barcelonába, és fordítva.”

Forrás : http://thebavarians.info/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35922/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,karl-heinz rummenigge,kingsley coman,mehdi benatia
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?