Douglas Costa boldogtalan a Bayernnél, így megszellőztette az esetleges nyári klubváltását

A brazilt már így is érte kritika az elnöktől, Uli Hoenesstől, hogy „kétségbeesetten próbál nagyobb fizetést kiharcolni”.
Douglas Costa megint kétségek közé helyezte a jövőjét a Bayernnél, így nem lenne csoda, ha másodszorra is figyelmeztetné őt szóban a klub vezetősége, miután korábban szóba hozta, hogy nem boldog A Bajnokok Ligája negyeddöntősénél.

A 26 éves szélső az Arsenal 5-1-es szerda esti győzelme során egy gyönyörű csavarással szerezte meg csapata harmadik találatát. Azonban az összesített 10-2 ellenére, a brazil elhagyhatja a Bundesligát a nyáron.

Douglas Costa már beszélt arról, hogy nem boldog a csapatnál, és hogy nem kap elég lehetőséget, hiszen Carlo Ancelotti csak elvétve használja kezdőként, többnyire csereként. Akárhogy is, a legutóbbi kirohanása éles kritikát váltott ki az elnökből, Uli Hoenessből, aki megvádolta Costát, hogy csak javítani akar a szerződésén.

Az Arsenal elleni győzelem után-amely egyébként az elmúlt 5 szezonból 3-ban is összejött-beszélt arról, hogy a szezon végén el fogja hagyni a csapatot, sőt a hírek szerint a Juventus is érdeklődik iránta, amennyiben mozdítható lenne.

„Sokszor beszélek a csapattal a helyzetemről, arról, hogy maradni fogok-e, vagy keresnem kell-e másik csapatot magamnak. Nem mindig vagyok itt boldog, de hamarosan meg fog oldódni.”-mondta

Costa legutóbbi gondolatai szerint nincsenek kétes feltételek a szerződésében, és több pénzt akar keresni, annak ellenére, hogy csak 2015-ben jött 21 millió euróért az ukrán Sakhtartól.

Hoeness bizonygatja, hogy Costa csak nagyobb fizetést akar kiharcolni magának: „Ez nem működik nálunk. Még megpróbálhatja tízszer is, de valószínűleg nem olyan nehéz eset.”

Ancelotti kész arra, hogy háttérbe szorítsa Costa boldogtalanságát, és hisz benne, hogy nem ő csinálja ezt az egészet, hanem az ügynöke.  „Rendszeresen beszélek vele, boldog, hogy itt lehet. Amikor ott tartunk, hogy boldog vagy boldogtalan egy játékos, akkor jönnek az ügynökök, akik nyomást akarnak helyezni a klubra, akik többet akarnak”-mondta az olasz.

Forrás : http://www.independent.co.uk/

 

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35961/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?