A jövő hét nagy Bayern reménysége

Ők azok, akikre már egész Németországban felfigyeltek és a következő évtized Bayernjének meghatározó, saját nevelésű játékosai lehetnek:

Egy a hét közül, aki valah a Bayern sztárja lehet

A Bayern utánpótláscsapataiból 5 játékost (másik két játékos az érettségi miatt most kimaradt) válogattak be az U16, U17 és U18-as német nemzeti csapatba: 

Manuel Wintzheimer

Az U19-es csatár részt vesz az U18-as német válogatottal a franciaországi nemzetközi tornán március 19 és 27 között. A Meikel Schönweitz által vezetett csapat két meccset fog játszani Franciaországban.  23-án Chanuyban 18:30-as kezdettel és 26-án Laonban 16:00-tól.

Adrian Fein és Timothy Tillman viszont nem fognak részt venni a meccseken, mivel az érettségire kell készüljenek.

Christian Früchtl, Lukas Mai és Alexander Nitzl

Három Bayern tehetség küzd az U17-es német válogatottban az Európa-bajnokság döntő tornájára való kijutásért. Március 19 és 29 között játszik a Christian Wück által irányított válogatott Törökországban, hogy megszerezze a kvalifikációt a május 3. ás 19. között, Horvátországban sorra kerülő 16-os döntőre. Az FCB-től ott lesz Christian Früchtl (kapus), valamint Lukas Mai és Alexander Nitzl (mindketten védők). Március 23-án Örményországgal fognak megmérkőzni. A második mérkőzés két nappal később lesz Finnország ellen. Az utolsó meccsen 28-án, a hazai Törökország ellen fog játszani az ifi-válogatott. Összesen 16 csapat fog részt venni a bajnokságon Horvátországban. A nyolc csoportelső mellett, 7 csoportmásodik is továbbjut.

Oliver Batista Meier

Az U17-es támadó játékos, Oliver Batista Meier örülhet az újabb behívónak a német U16-os válogatottba. A 16 évesek Micheal Prus edzővel utaznak március 19 és 25 között Olaszországba. Az első meccs 22-én, Veronában, 14:30-as kezdettel lesz. A második mérkőzésre március 24-én Caldieroban kerül sor a házigazda Olaszország ellen.

(fcvayern.com - fordította: Otto Fischer)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35857/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern II és utánpólás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?