Az Arsenalt szétszedte, a Bayernt dicsérte az angol sajtó

Kun Béla

Egyöntetűen Wenger bukásáról beszél az angol média. Érdemes elolvasni az angol szalagcímeket: egyik sem a bírót, mindegyik Wengert okolja!

A sajtó nem a bírót okolja a két katasztrofális vereségért

Daily Mail: „Ismét egy megalázó éjszaka Wenger számára, mert az irgalmatlan németek egy további 5:1-küldték haza őket. Egyszer elnéz, aztán felnéz, de ez így marad.”

The Times: „Az Arsenal megalázása Wengert a szakadékba taszította. A Bayern a végén egy korszakot vezetett be, a vég korszaka Wenger számára. Arsenal jóllakott a Bayernből, mindig a Bayernnel találkozott.

The Sun. „Wenger menned kell. A kaotikus ágyúsok alázatosak voltak, a drukkerek Wenger ellen. A 10-2 utal arra, hogy Wengernek mennie kell, hogy az Arsenal megnyugodjon.”

Daily Mirror. „Vicces figurák. Wenger gyengesége lobogtatja a fehér zászlót. A kapituláció miatt Wenger pozíciója tarthatatlan maradt.”

Daily Telegraph: „Megalázva. Az egyik legrosszabb vereség a Bajnokok Ligájában, felszólították Wengert a távozásra.”

Guardian: „Az irgalmatlan Bayern nem mutatott kegyelmet. De Wenger megérdemelte, a korábbi híresztelések ellenére, más hangok az ő bocsánatát kérik.”

I Sport: „Wenger kiesett (a Bajnokok Ligájából). A megalázó 10:2 a Bayern München ellen, további kérdéseket vet fel Arséne Wenger jövőjét illetően.”

(tribuna.com – fordította: Kun Béla)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35762/pics/lead_800x600.jpg
arsenal,BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?