Lahm utódja?

Kun Béla

Mióta Philipp Lahm bejelentette visszavonulását, folynak a pótlásáról szóló hírek, találgatások. Egy érdekes új ember neve merült fel Benjamin Henrichs személyében.

A német válogatott tehetség túl drága a Bayern számára?

Philipp Lahm távozása után, mint emberileg, és mint sport értelemben is nagy űrt hagy maga után. A Bayern keresi a megfelelő pótlást. Az tény, hogy 2017. július 1-től szükségük van a bajoroknak egy jobboldali védőre.

Legutóbb Rafinha hívta fel jó teljesítményével magára a figyelmet, de a brazil már 31 éves, hosszabb távon szereplése nem jöhet szóba.

Henrichs a Bayern számára túl drága?

Egy a lehetséges jelöltek közül Benjamin Henrichs a Bayer Leverkusen játékosa. A 20 éves fiatal nagy tehetség, jó döntés lenne, és valószínűleg, be tudná tölteni a Lahm által hagyott űrt a bőrnadrágosoknál. De a tanácsadója visszafogottan nyilatkozott. A Kicker információja szerint a német válogatott játékos a 2020-ig szóló szerződése miatt 20 millió Euróba kerülne a münchenieknek. Az érdekesség, hogy a Bayernnek nem áll szándékában ezt kifizetni.

Tulajdonképpen a Bayern csak 2018-tól szerette volna őt leigazolni. De ez csak akkor valósulhatott volna meg, ha Lahm nem döntött volna a karrierjének idő előtti karrier befejezése mellett.

Hogy ki lesz Lahm utódja, így még továbbra is nyitott. Egy esetleges igazolás helyett szóba jöhet Joshua Kimmich szereplése, és a már említett Rafinha. De van érdeklődés egy fiatal portugál iránt is.

Viszont Lahm a búcsúszezonját játssza. Élvezzük a játékának minden percét!

(tz.de - fordította: Kun Béla)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35717/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?