Ribéry. Megy, vagy marad a Bayernnél?

Jakab Norbert

Éveken keresztül téma volt, hogy megy vagy marad. Végül lenyugodott és maradt. És elévülhetetlen érdemei vannak a történelmi triplázásban. És ismét bomba formában van. A kérdés, hogy a Bayernnél fejezi be a pályafutását vagy elmegy még jó pénzért valahova levezetni…

Ribéry szerelmi vallomása az FCB-hez:  Nem akarok sehol máshol játszani. Ez az én klubom, az én otthonom… És még a karrierem lejárta után is Münchenben maradok. Ez biztos.

A Bayern csillaga, Franck Ribéry többször utalt arra, hogy vissza fog vonulni, mikor az ideje lejár a Bayernnél. Bevallotta, hogy már nem akar máshol focizni.

A francia játékos novemberben kötött egy új, 12 hónapos szerződéshosszabbítást a bajorokkal, amely a regnáló Bundesliga bajnokhoz köti őt a következő szezon végéig, amikor is 35 éves lesz. 

Ribéry kiújuló sérülésekkel küzd a karrierje vége felé, de így is alapember Carlo Ancelotti alatt ebben a szezonban, amikor egészséges a bevetéshez.

„Úgy érzem, tudnék még játszani két vagy három évet” – mondta a BILD-nek. „Nagyon jól ismerem a testem. Ha folytatom, az a Bayern Münchennél lesz és sehol máshol. Nem akarok sehol máshol játszani. Ez az én klubom, az én otthonom… És még a karrierem lejárta után is Münchenben maradok. Ez biztos.”

(thebavarians.info - fordította: Jakab Norbert)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35608/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,franck ribéry,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?