Ribéry és Costa. A hetes feltűnő visszatéréséről és Costa sérüléséről

Kun Béla

A Bayern középpályás sztárja a sérülése után visszatérve nem csak a teljesítményével, hanem a frizurájával is felhívta magára a figyelmet. Costát a Köln ellen le kellett cserélni, ezért vele kapcsolatban még óvatosak az Arsenal elleni meccs kapcsán.

Ribéry és Costa. Egymást váltották a Köln ellen

Ribéry, a balszélső, a hajfrizura ötletét a fiától kapta, és a kedvenc számát nyíratta bele hajába. "A fiam, Saif ötlete után csináltattam ezt a frizurát, sőt, a második fiam Mohammed is a 7-es számot hordja a hajában." A 7-es számot egyébként már évek óta viseli a francia játékos a Bayernnél. A számmisztikusoknak érdekes lehet, hogy a Köln elleni megnyert bajnoki meccs után pontosan 7 pont a különbség, ezen kívül Ribéry, az idei, azaz a 10-ik bayernes szezonjában, 7-szeres bajnok lehet. Ja… és 7 gólpassznál jár…

A Köln ellen Ribéry Costa sérülése miatt állt be, s egy jó teljesítménnyel rukkolt elő, olyannyira, hogy ő maga állította be a 3:0-ás végeredményt!

Costa, a lecserélés után nem sokkal, a meccs lefújását követően személyesen adott magáról hírt az interneten. Ezt írta a Twitteren: "Mindenki nyugodjon le, készen állok a folytatásra." Az, hogy kedden a Bajnokok Ligája visszavágóján az Arsenal ellen játszhat-e, az azért még nem biztos.

(90min.de - fordította: Kun Béla)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35428/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,franck ribéry,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?