FC Bayern: Coman és Benatia jövője tisztázódott

Kun Béla

Két személy, akiknek a jövője az FC Bayernnél idáig lógott a levegőben. Karl-Heinz Rummenigge elmesélte, hogy Mehdi Benatia-val, és Kingsley Comannal mi lesz a továbbiakban.

Az utolsó kétségek is teljesen elillannak. Coman előreláthatóan valamivel hosszabb ideig a Bayernben fog maradni. Úgy tűnik, hogy a Bayern élni fog a megvásárlási opcióval.

„Comannál van egy opciónk, ami április 30-ig tart.”-magyarázta a vezető elnök. „Nehézségei voltak az Európa bajnokság után, de legutóbb már minden a normális mederben folyt, valószínűleg élünk majd a vásárlási lehetőségünkkel.”

21 millió Euro lesz esedékes, azért, hogy a kölcsönjátékost a Juventustól végleg szerződtetni tudják. Az öreg hölgynél Comannak még egy 2019-ig szóló szerződése van. A gyengébb szezonstart után megmutatta a jobbik énjét, ugyanis a gólzáporos 8:0-ás Hamburg elleni meccsen két góllal feliratkozott a góllövő listára.

Nincs a Bayernben jövője Benatia-nak

Benatia sorsa viszont fordított irányban alakul. Nyárig a belső védő a Bayerntől a Juventushoz került kölcsönbe. Egy vásárlási opció 17 millió Euróról szól. Torino valószínűleg megteszi ezt a lépést.

„Benatia tehetsége iránt nem lehetnek kétségek., de szerencsétlenül egy pár sérülése hátráltatta őt.”-mesélte Rummenigge, aki abból indul ki, hogy Olaszországban fog maradni. „Minden esetben azt gondolom, hogy ő Torinóban fog maradni, ott, ahol szinte biztosan meg fog egyezni a Juventusszal.”

Münchenben Benatia csak ritkán tudott bizonyítani. És az olasz rekordbajnoknál is a marokkói gyakran ül a kispadon. Csak nyolcszor jutott szerephez a ligában. Mégis a Juventus üzletvezetője Giuseppe Marotta az év kezdetén azt jelezte, hogy Benatia-val, egy tartós szerződést akarnak kötni.

Forrás : http://www.fussballtransfers.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35416/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,karl-heinz rummenigge,kingsley coman,mehdi benatia
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?