Újabb nagyon sima győzelem-ezúttal a bajnokságban

Kálovics Tibor

Ezúttal a Köln tapasztalta meg, hogy milyen különbség is van egy jól álló Bundesliga csapat, és a meccs bizonyos periódusaiban remekelő Bayern München között. 

A Bundesliga történetének egyik nagy presztízzsel rendelkező rangadóján a következő játékosok alkották a Bayern csapatát: 

Neuer - Lahm ,Javi Martinez,Alaba , Juan Bernat  - Thiago , Vidal, (Kimmich) - T. Müller -Coman (Rafinha),Douglas Costa (Ribery) -Lewandowski

A meccs első nagy lehetősége a házigazda Köln előtt adódott, Osako fejesét azonban Neuer bravúrral tudta hárítani. Az első gólt azonban már a rekordbajnok szerezte, a 25. percben az előrehúzódó Javi Martinez volt eredményes. Jó néhány Bayern lehetőséggel, és egy térfélcserével később született meg azonban a második gól. Müller remek labdája után, újfent egy előrehúzódó spanyol, jelesül Juan Bernat szerzett találatot, eldöntve a 3 pont kérdését. A meccs slusszpoénját végül, a visszatérő Ribery adta meg, aki a 87. percben alakította ki a 3:0-ás végeredményt. 

Mivel a Lipcse döntetlent játszott az Augsburg ellen, így a Bayern München előnye már 7 pontra nőtt az újonccal szemben. 

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35405/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?