Sergio: Costa nehezen fogja tudni helyettesíteni a Robbery párost!

A Bayern volt játékosa Paulo Sergio úgy gondolja, hogy Costának nehezen fog menni Franck Ribéry és Arjen Robben helyettesitése a német rekordcsapatnál.

"Douglas egy szuper játékos, de szerintem Ribéry a legjobb játékosa a Bayern Münchennek. Ő már hamarosan 10 éve van a csapatnál, Robben pedig 8. Mindkettőjüknek megvan az az európai mentalitásuk, aminek köszönhetően olyan sok sikert ünnepelhettek az FCB-nél. Ezért lesz nehéz Douglasnak helyettesiteni őket. Megvan a srácban a lehetőség, de türelmesnek kell maradnia" - magyarázta a brazil egy "tz" intejúban.

A válogatott játékos, Costa, 2015 nyarán szerződött 30 millió euróért a bajorokhoz a Shakhtar Donetsk csapatától. Az eddigi mutatói: 36 gól 66 hivatalos mérkőzésen. Sergio a kétségeivel ellentétben hisz Costa teljesitményének fejlődésében:

"Ő még egy fiatal játékos (26 éves) és már sok tapasztalattal rendelkezik Európa szinten. A pálya jobb és bal felén is tud jatszani. Ezért lehet igazán fontos a Bayern számára. A volt támadó, aki a Bayernnél és a Leverkusennél összesen 68 találattal büszkélkedhet, sajnálja a német bajnokság minőségének a csökkenését.

Korábban sokkal nehezebb volt megnyerni a bajnokságot.

"Akkoriban sokkal több csapat rendelkezett technikás, jó játékosokkal: Bréma, Hamburg, Leverkusen vagy akár az Eintracht Frankfurt. Emiatt sokkal kiegyensúlyozottabb volt a liga. Manapság csak a Bayernnél és még maximum a Dortmundnál találhatunk különleges képességű játékosokat. Ahhoz, hogy a Bayern megnyerje a Bajnokok Ligáját, "egyszerűen mindennek jól kell mennie. A Bayern nagy előnye a többi csapathoz képest az, hogy nekik nem 11 vagy 12 nagyon jó játékosuk van, hanem 16. A mi 2001-es Bl győzelmünkkor is pont igy volt."

Forrás : http://sportbild.bild.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35372/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?