„Egy tökéletes nap, egy tökéletes mérkőzés”

Bodonyi Zsófia

A Hamburg elleni kiütéses győzelemmel az FC Bayern megerősítette a vezető helyét a Bundesligában és bemelegített a szerdai Schalke elleni német-kupa negyeddöntőre. Egyúttal Carlo Ancelottinak sikerült győzelemmel ünnepelnie az 1000. tétmeccsét a padon. „Nem számítottam arra, hogy ilyen jó mérkőzést fogunk játszani, nagyon jól csináltuk. Nagyon örülök, és azt kívánom, hogy a következő mérkőzésen is hasonló szellemben, bátran játsszuk.”

Reakciók:

Carlo Ancelotti: „Ez egy tökéletes nap volt egy tökéletes mérkőzéssel. Jól és bátran játszottunk. Azt mondtam a játékosaimnak a mérkőzés előtt, hogy erre a jubileumi alkalomra egy jó meccset, jó játékot kérek. Nem számítottam arra, hogy ez ilyen jól sikerül. Nagyon örülök neki, remélem a következő mérkőzésünkön is hasonló jó játékot láthatunk.”

Thomas Müller: „Ez igazán szórakoztató volt. Van, amikor minden összejön. Ha az ember szép időben kiemelkedő teljesítménnyel győz 8:0-ra, akkor a csapat tagjai, a klub képviselői és a szurkolók is elégedetten mehetnek haza a stadionból.”

Markus Gisdol (a Hamburger SV vezetőedzője): „Ez ma fájdalmas volt, helyesen ez is fájdalmas volt. Ez egy durva eredmény, amit fel kell dolgoznunk és túl kell lépnünk rajta. Ma semmit nem sikerült megvalósítanunk, remek ellenfelünk volt. A Bayern ma nagyon jó volt, mi meg egyáltalán nem voltunk jók."

René Adler (a Hamburger SV kapusa): „Az első perctől nem voltunk játékban, a Bayern játszadozhatott velünk. Ez nem csak fájdalmas nekünk, ez kiábrándító.”

Forrás : https://fcbayern.com/erlebniswelt/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/34521/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?