Újabb spanyol érkezhet a Bayernhez?

Már a téli átigazolási szezonban szóba hozták a Bayernnel a Real mellőzött támadó középpályását. A napokban tett nyilatkozata után ismét fölerősödtek a pletykák….

Ancelotti és Isco. A Bayernben ismét együtt?

Nemrég a Spanyol Marca interjút készített Iscoval aki azt mondta: "nem látok reális esélyt arra hogy Madridban maradjak, szükségem van a játékidőre,  arra hogy minél többet játsszak. A döntésem még nem végleges, de talán nyáron klubot váltok".

Mindez azért érdekes számunkra, mert a téli átigazolási szezonban Ancelotti kapcsán nagyon sok olyan hír kapott szárnyra, hogy az olasz mester el akarja hozni egykori játékosát Madridból Münchenbe. Isco imént idézett nyilatkozata után ismét fölerősödtek azok a hangot, miszerint könnyen lehet, hogy Isco nyártól a Bayern játékosa lesz.

Konkrét infok persze még nincsenek a 24 éves spanoyl támadó középpályás átigazolásával kapcsolatban. A válogatott játékos ára mintegy 30 millió euró, bár szerződése már csak 2018 júniusáig köti a Real Madridhoz.

És persze az is kérdéses, hogy a Bayern elképesztően erős középpályás sorában jutna-e neki annyi játéklehetőség, amennyire vágyik….

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/34161/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?