Hoeneß: egy élvezetes este…

Kun Béla

Végre mindenki maradéktalanul elégedett volt. Uli nyilvánosan dicsérte Carlo Ancelottit is...

Mindenki boldog volt az Arsenal ellen nyújtott teljesítmény után

Itt volt Giovane Elber, Bixente Lizarazu, és Hasan Salihamidzic. Három játékos, akik a 2001-es Bajnokok Ligája elhódításában részt vállaltak. A vitrinekben és a képernyőkön ékeskednek a kupák, a gólok és az örömteli pillanatok és még a megszámlálhatatlan sikerek emlékei a 117 éves Bayern történelmében.

Karl-Heinz Rummeniggének és Uli Hoeneßnek csütörtökön az új márka-nagykövetek bemutatásánál nem kellett sok emléket fölidézni, hogy föllelkesedjenek az örömteli pillanatoktól..

Kalle és Uli nem sokkal azután, hogy az FC Bayern 5-1-re kiütötte az Arsenalt a Bajnokok Ligája hazai nyolcaddöntőjében, már a pódiumon álltak a Bayern "Élmény Világában."  

"Ez az élvezetes este volt, nagyon boldog vagyok"- lelkesedett Uli Hoeneß a csapat teljesítményétől. "Olyan érzésem volt, hogy a csapatunk tud meggyőzően focizni, ha igazán formába jövünk."

A Bayern mentalitása

Egy "jó benyomást keltő nagykövet erősségeiről" - már Rummenigge beszélt. "Ez egy kiváló mérkőzés volt, amit az egész világon közvetítettek. Láttuk, hogy a csapat az adott feladatra tud koncentrálni" - mondta az FC Bayern elnöke.

A gálaelőadás kulcsembere Uli Hoeneß szerint Carlo Ancelotti volt: "Carlo egy fantasztikus tréner, aki igazolta, hogy egyéni játékosokból csapatot tud formálni."

"Ismét úgy játszottunk, ahogy mi elképzeltük"- nyilatkozta Philipp Lahm, már az Allianz Aréna elhagyása után. "A játékosok tudják, hogy mikor kell formába lendülni.”

A góllövő és nagyot játszó Arjen Robben leszögezte: "7 és fél éve vagyok itt, és, ha a nagy volt a tét, mi mindig odatettük magunkat. Ez a Bayern mentalitása.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33986/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,arsenal,BAYERN HÍREK,Elemzések,karl-heinz rummenigge,uli hoeneß
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?