„Szar utazás” után vár a Hertha az FC Bayernre

Fazekas Annamária

Nemes egyszerűséggel csak „szar utazásnak” mondta Dárdai Pál a csapatának nem túl jól sikerült Dortmund-Gelsenkirchen túráját. A kupából történő drámai kiesés és egy rossz játékkal elvesztett Schalke elleni meccs után az Arsenalt lealázó FC Bayern ellen akarnak bizonyítani a fővárosiak.  

Dárdai az FC Bayern elen akar javítani a csapatával...

Amíg a BL szerdai napján győzedelmeskedő Bayern München a Bundesliga legutóbbi játéknapján Ingolstadtban 2:0-ra nyert, a mögöttük álló hat csapat mind kikapott. Köztük a Hertha BSC, a Bayern szombati vendéglátója is.

A fővárosiak a Schalke 04 ellen 0:2-ra vesztettek. Előtte pedig a Német kupából történő kiesést kellett a berlini csapatnak elfogadnia. Így nem csoda, hogy az edző Dárdai Pál, a Ruhrpott-i napokat csak „szar utazásnak” nevezi. „Végre újra otthon vagyunk” – mondta. Abban bízva, hogy ott legutóbb is győzelemmel végeztek a Darmstadt és az Ingolstadt ellen.

A fővárosi csapatnak le kell mondani Julian Schieber (térd problémák) szerepléséről, azonban Vedal Ibisevic góljairól már nem szeretnének továbbra is lemondani. A bosnyák játékos 636 perce vár már egy gólra. Ehhez fűzött kommentárja csak annyi: „ez bosszantó…”

A Bayern számára viszont az lenne bosszantó, ha épp ellenük tudná megtöri a hosszú gólszünetet.

(kicker.de - fordította: Fazekas Annamária)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33956/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?