Lewa és a többiek elszántak, hogy kiszolgálják a szurkolókat

Kun Béla

Az lenne a legjobb, ha legalább egy gólt lőnénk, és egyet sem kapnánk. Akkor ez egy szép este lenne nekünk és a szurkolóinknak is.

A Bajnokok Ligájában új labdával játszanak a csapatok, melyet "Finale Cardiff"-nak neveztek el. Már vasárnap ezzel a labdával végezték a regenerációs tréninget a müncheniek. Hétfőn pedig természetesen ezzel készültek az Arsenal ellen. Fagyos hidegben edzettek Neuer, Philipp Lahm, és a többiek.

"Az ingolstadti győzelem nagyon fontos volt, de most már a Bajnokok Ligájára koncentrálunk" - mondta Lewandowski. Mindenki nagyon várja az angol Premier League hagyományait őrző Arsenal elleni meccset" - tette hozzá a lengyel gólvágónk. Lewa óvatos, de bizakodó: "ez egy nagy kihívás lesz számunkra, de remélem, hogy itt Münchenben jól fogunk teljesíteni, jól fogunk játszani."

Ki kell szolgálni a szurkolókat!

Lewa azt is elárulta, hogy nagyon tiszteli az angol csapatot: "az Arsenalnak nagyon jó játékosai vannak, tudják mit jelent a Bajnokok Ligájában játszani." Lewandowski ugyanakkor bízik a saját csapatában: "nekünk leginkább önmagunkra kell koncentrálnunk, arra, amit tudunk. Ha a saját focinkat tudjuk játszani, akkor az Arsenalnak valószínűleg nem sok lehetősége lesz. Nekünk viszont hátulról előrefelé nagyon gyorsan és hatékonyan kell játszanunk."

A Bayernnek a Bajnokok Ligájában is ki kell szolgálnia a szurkolóit, ezt Lewandowski és a többiek pontosan tudják. A lengyel csatár szerint "az lenne a legjobb, ha legalább egy gólt lőnénk, de egyet sem kapnánk. Akkor ez egy egy szép este lenne nekünk és a szurkolóinknak is.

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33903/pics/lead_800x600.jpg
arsenal,BAYERN HÍREK,Előzetesek,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?