Számok és tények

Kun Béla

Az FCB fehér mezben az "ásósok" ellen.

Ez a legkevesebb ideig tartó idegenbeli utazás az FC Bayernnek. Nagyjából 84 km-ert kell megtenniük az Audi Sportparkig a Säbener Straßéról. És, az FCB szívesen teszi meg ezt az utat, mint, ahogy az eredmények igazolják.

Jó emlékek

3-szor a Bundesligában és 1x a kupában: gyakrabban még nem találkoztak a müncheniek az ásósokkal. 4 győzemmel és 13:2-es gólkülönbséggel dominálja a Bayern ezt a párharcot.

Az utolsó vendégjátékra szívesen emlékeznek a Bayern szurkolók, hisz a 2:1-es idegenbeli győzelemmel biztosította be a Bayern a sorozatbeli 4-ik bajnoki címüket tavaly. Melyet nagy ünneplés követett.

Az első gól döntő jelentőségű

14-szer vezetett már a Bundesligában a Bayern 1-0-ra, mely eddig a legjobb a Bundesligában. Ezekből a részeredményekből mindig pontokat szereztek. 11 győzelem, s 3 döntetlen. Az Fc Ingolstadt ellenben 12-szer volt hátrányban s ezekből a helyzetekből mindössze 1 döntetlenre futotta. Az összes többit elveszítette. Tehát az első gól döntő jelentőségű.

Idegenben is a legerősebb a Bayern

22 ponttal áll az idegenbeli tabellán a Bayern, s ezzel egyben vezeti is az idegenbeli tabellát. Az utolsó 4 idegenbeli meccsét egyaránt megnyerte a Bayern. A rekordbajnoknak jelenleg 46 pontja van, 3-szor annyi, mint az ásósoknak (15). Otthon az Ingolstadt mindössze 8 pontot tudott gyűjteni, mely megegyezik a Wolfsburg otthon gyűjtött pontjaival, ezért ebben a statisztikában mindketten az utolsó két helyet foglalják el a Bundesligában.

Az FCI félhet Lewandowskitól

7-szer ünnepelhetett a Bayern minimum 1 gólnak az Ingolstadt ellen, és ebből 4-et Lewandowski lőtt. Senki más a dortmundi Pierre-Emerick Aubemeyangon és a kölni Anthony Modesten kívül nem tudott 4 gólnak örülni.

Zwayer fújja a sípot

3x fogja a jelenlegi Bundesliga kiírásban fújni a sípot a Bayernnek Felix Zwayer. Előtte a 35 éves ingatlanközvetítő a Hamburg elleni 1-0-ás mecces ill. a Lipcse ellen megnyert 3-0-ás meccsen fújta a sípot. A berlini két segítője az Ingolstadt elleni meccsen Thorsten Schiffler, és Sascha Thielert lesznek.

4-ik játékvezető: Robert Kenptortszki

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33827/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?