"A lehető legjobb felállás"


Befejezésul még feltett Ancelotti egy kérdést a jelenlévőknek: "Értitek,amikor németül beszélek?" Határozottan,tisztán beszélt Ancelotti a sajtókonferencián a következő feladatról Ingolstadtban (Szombaton,15:30-tól) és arról, hogy hogyan készitette fel csapatát a merkőzésre.

"Egy nehéz feladat lesz számunkra",figyelmezteti csapatát az olasz vezetőedző a mindössze 84 km-re fekvő Ingolstadt-tól,akik nagy "intenzitással" játszanak és nagyon jók a labdaszerzésben is. "Mindezért fontos, hogy készen álljunk".Annak érdekében,hogy Ingolstadtban a bajorok dinamikusan és erőteljesen játszanak,visszavett Ancelotti a tempóbol és egyes játékosoknak egy kis pihenőt adott.

"Tegnap egyes játékosok fáradtak voltak,de úgy gondolom, hogy ma már teljes erőbedobással edzhetnek." Persze Franck Ribéry és Jérome Boateng kivételével,akik külön edzést végeznek,hogy minél hamarabb visszatérhessenek.

"Nem gondolunk az Arsenalra"

Fontos,hogy jól osszák be az erejüket a bajorok,hiszen a következő szerdán az Arsenal ellen fognak játszani. Hivatalosan még nem téma az Arsenal elleni odavágó nyolcaddöntő mérkőzés.

"Jól állunk a tabellán és szeretnénk Ingolsadtban is nyerni. Hogyha az összes játékos fitt lesz,akkor a lehető legjobb felállás várható."-magyarázta Carlo Ancelotti. A Schalke meccshez viszonyítva a Wolfsburg elleni meccsen már egy kis fejlődés volt látható,viszont ennek Ingolstadtban folytatódnia kell.Az FCI elleni meccsen az olasz kapuratöröbb és gyorsabb támadójátékot vár el a játékosaitól.Végül így fejezte be:"Egy jó játékot akarok látni."

Újra önbizalmat látni az Ingolsadt csapatánál

Egy jó meccsnek a bajorok ellen örülne a tabella utolsó elötti helyezettje is,ami mellesleg egyáltalán nem néz ki esélytelennek számukra.

"Fontos,hogy arra gondoljunk, hogy sikerül pontot gyűjteni a Bayern ellen.Csak így érhetünk el valamit egy ilyen kaliberű meccsen."-Magyarázta az Ingolstadt edzője,Maik Walpurgis,akinek csapata mindenekelött otthon meglehetősen jól szerepel.Az utolsó 3 hazai meccsből 2-t megnyert az Ingolstadt.Azelött viszont az első hat hazai mérkőzésen csupán 2 egységet tudtak összegyűjteni a tabellán.

"Szükségünk van hitre,összpontosításra,kellő motivációra és odafigyelésre a játékunkban. Walpurgis újra számithat Mathew Leckie (támadó) játékára,aki korábban térd és alsó lábszár zúzódás miatt volt sérült.Marcel Tisserand is újra bevethető lesz,aki az Afrika kupán vett részt nemzeti csapatával.Viszont Almog Cohen játéka kérdéses,mivel keresztszallaghúzódással küszködik.Moritz Hartmann (csatár) hiányozni fog egy combizom serülés miatt.

Fordította : Otto Fischer

Forrás :https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33830/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?