Thomas Müller: nem akarok a padon ülni!

Kun Béla

Thomas Müllerre az FC Bayernnél nehéz idők járnak.

Nyilvánvalóan a séfedző elvesztette a bizalmát a német válogatott játékossal szemben. A született weilheimi a jövőben is a padról fog integetni? Az elmút hetekben eléggé csalódott támadójátékos mégis küzdeniakarásáról vallott színt.

Majdnem egy hónapja az izomsérülését a jobb felső combjában leküzdő Thiago a Wolfsburg elleni kupanyolcaddöntőben a kezdőben szerepelt. A szenvedő alany a formán kívüli Thomas Müller volt. Carlo Ancelotti kezdi elveszíteni bizalmát a német válogatott játékossal szemben. A 27 éves mindezek ellenére mindig a bátorsàgát mutatja. "Én nem az vagyok, aki a padon akar ülni. A kieséses rendszerbe szívesen játszom."

A Bildnek nyilatkozta: "De a fociban mindkét irányban sok minden változhat. Nekünk a tréner döntését el kell fogadnunk. Ő tudja, hogy mit csinál, bízunk benne."

Ès Carlo Ancelotti "magabiztos" döntései és az elmúlt hetek gyengébb teljesíményei miatt, egyre többször szerepel a tűzkeresztben.

Robben alátámasztja, hogy ebben a helyzetben helyesen döntött Ancelotti.- " Thiago nagy minőséget hoz a játékunkba, jól osztogat, technikailag nagyon erős." -gondolta Robben. - "De Thomas is nagyon fontos, ő egy más személyiség.

Müller csalódottságát a Wolfsburg elleni kupameccsen való padozás miatt Robben meg tudja érteni. "Ez az ő számára csalódottság. Nem volt neki könnyű. Ő egy szuper játékos, én nagyon nagyon kedvelem őt. Nagyon szuper futásokat csinál. Nagyon jól érzem magam Thomas Müllerrel a pályán."

Forrás : http://www.90min.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33821/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?