Bayern - Schalke reakciók

Carlo Ancelotti : Egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, a Schalke nagyon jól játszott. Jól kezdtük a mérkőzést viszont egy idő után nem játszottunk már elégge kompaktul. A védelem és a középpálya nem voltak elég közel egymáshoz. A fontos párharcokat nem nyertük meg, emiatt hibáztunk. Összeségében nem volt elég, most mi már a következő mérkőzésre koncentrálunk.

Manuel Neuer : Mindig az eredmény a fontos, de az is ahogy elérjük azt. Az első félidő nem volt olyan amilyennek képzeltük. Ez tiszta. A második félidőben mindent megpróbáltunk és a végén még pechünk is volt. Nem lehet mindig szerencsénk mint utoljára Freiburgban.

Markus Wrinzierl : Egy jó mérkőzést játszottunk , főleg az első félidőben. A korai Bayern gólra hamar tudtunk válaszolni. Később elrontottuk azt a két ziccert, amivel vezetést kellett volna szereznünk. Egyértelmü hogy a Bayern ellen szerencséd kell legyen, nekünk szerencsénk volt.

Benedikt Höwedes : Bátran játszottunk, minden labdát meg akartunk szerezni. Az egyenlités után közel jártunk a vezetéshez. A második félidőt tekintve, a döntetlen jogos.

Holger Badstuber : Többet terveztünk. Természetesen nagyon érzelmes volt, de nem akartam hogy az érzelem uralkodjon rajtam. Jól teljesitettünk. Az 1:1-es eredményel nagyszerű. Én magam elégedetlen vagyok , mert nyerhettünk volna.

Fordította : Erik G. Milchschnitte

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33674/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Elemzések
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?