Ezért kell a Bayern "Királyának" ettől a Mega-tehetségtől félni.

Kun Béla

München - 2015-ben a Sabener Strasséra igazolt, rögtön meggyőző volt. Most az ő formája visszaesett valamennyire, és a Bayern elgondolkodik a végleges leigazolásán. Azért is, mert egy másik játékos is a listájukon szerepel.

"München királya" jelenleg próbán van. Kingsley Coman, aki az Instagramon is királynak nevezi magát, azért játszik még az Fc Bayernbe, mert a kölcsönüzlet felelősei még a Juventusszal való megállapodása miatt elhúzódik, s ezért még maradhat az Fc Bayernbe. Április végéig véglegesen el kell dönteni, hogy maradhat-e, vagy vissza kell mennie Olaszországba.

Ez az ügy a Bayern főnökeinek nem sietős! Coman jelenleg próbaidőn van. "Mi hagyni fogunk elég időt neki"-mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Fußball Bildnek. "Alapjában véve, a játékossal meg vagyunk elégedve, de tisztáznunk kell, hogy a tavalyi szezonja jobban sikerült, mint eddig az idei, mialatt sérülés is hátráltatta."

Ez stimmel. Az ő villámrajtja után nyáron 2015-ben, jól alakult minden a francia körül. Egy toksérülés és egy külső inszalag gyulladás a térdben, mindez sokáig kivette a 20 évest az ütközetekből. Most visszatért és muszáj bizonyítania.

Gnabry vagy Coman?

Azért is, mert egy német válogatott játékos a fókuszban szerepel a Bayern- főnökeinek. Serge Gnabry a szezon előtt az Arsenaltól a Werder Bremenhez igazolt, és nagyon jól szerepel a Bundesligában, mindez elősegíti azokat az alternatívákat, hogy esetleg Coman mègsem megfelelő. Éppen most vannak ismét híresztelések, hogy a Bayern érdeklődik Serge Gnabry iránt. Rummenigge igazolta: "Természetesen német válogatott játékosokat mindig figyelünk." Elmondta: "de, hogy ebből lesz-e valami, azt még nem tudni." De ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy lemondanak róla. Hasonló játékstílus Tény az, hogy Coman és Gnabry szintén azon játékosok, akik a Bayern hosszútávú jövőjét képezhetik. A költségvetést kímélő szélsőjátékosok Franck Ribéry és Arjen Robben, habár a szerződésüket mindketten meghosszabbították, de sajnos nem lesznek már ők sem fiatalabbak. Sőt Ribéry kezdi elveszíteni a törzshelyét a konkurenciájával Costával szemben. Azonban, nem lesz hosszú távon probléma a vérfrissítés a szélen.

De ki passzol jobban a Säbener Straßéra? Coman vagy Gnabry?

Nehéz megmondani, mert mindketten hasonló stílusú játékosok. Technikailag képzettek, villámgyorsak, és ráadásul gólveszélyesek. Jelenleg Coman lehet előnyben, mert már ő a csapat tagja. De félhet, mert Gnabry készen áll. Még akkor is, ha a Bundesliga-nagyság a Münchenbe való igazolása kérdéses.

Forrás : https://www.tz.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33568/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,kingsley coman
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?