Egy nehéz mérkőzés után: „ennél jobban is tudunk játszani”

Bodonyi Zsófia

2-1-re nyert a Bayern München a Werder Bremen ellen, ezzel új rekordot állított fel. Ez volt sorozatban ugyanis a 13. győzelmünk a Werder ellen – egy ilyen győzelmi sorozat még soha nem volt a német első osztályban eddig. Bár a Bayern München a tabella első helyén áll és a második tétmérkőzését is megnyerte idén, szinte az egész keretben elégedetlenség uralkodik. „Jobban meg kell szervezni a játékunkat és a labdabirtoklásunkon is javítani kell” – vélekedett az egyik gólszerző, Arjen Robben.

Carlo: Minden szezonban előfordulhatnak nehézségek

Reakciók:

Carlo Ancelotti: „Nehéz mérkőzés volt, de megérdemeltük a győzelmet. Voltak problémáink a gól után, mivel elvesztettük a fonalat. A Werder nagyon jól játszott, főleg a második félidőben. Minden szezonban előfordulhatnak nehézségek.”

Philipp Lahm: „Az a legfontosabb dolog, hogy nyertünk. De az is világos, hogy mi ennél tudunk jobban játszani és jobban is kell játszanunk. Angol hetek jönnek. Ez lesz csak az igazán nagy falat számunkra. Az a legfontosabb, hogy sokkal jobban kell játszanunk, mint az utolsó két mérkőzésünkön.”

Arjen Robben: „2-0-nál tulajdonképpen azt hittük, hogy vége van a meccsnek. A Bremen a második félidőben nagyobb nyomást gyakorolt ránk, többet játszottak elöl, tulajdonképpen így könnyebb volt nekünk, több helyünk volt. Ezeket ki kellett volna használni, lehetett volna akár 3-0 vagy 4-0 is. Jobban meg kell szervezni a játékunkat és a labdabirtoklásunkon is javítani kell. Ez csak néhány dolog, amit javítanunk kell.”

Alexander Nouri (a Werder Bremen edzője): „Úgy vélem, egy félidőn keresztül egész jók voltunk, de ez nem elég. Azon kell dolgoznunk, hogy jó teljesítménnyel pontokat szerezzünk.”

Max Kruse (Werder Bremen): „A Freiburg múlt héten megmutatta, hogy hogyan lehet játszani a Bayern München ellen. Ha úgy játszottunk volna az egész mérkőzésen, ahogy a második félidőben, akkor akár meg is nyerhettük volna. De tudjuk, hogy egy félidő erre nem elég. A Bayern ellen 90 percig kell jól játszani, így a végén 0 ponttal távoztunk.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33528/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Elemzések
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?