Metzelder: Bízok Ancelotti tapasztalatában.

A volt válogatott játékos Christoph Metzelder nagyon hisz Carlo Ancelottiban és biztos abban, hogy az Fc Bayern az olasszal a megfelelő címeket el fogja
 

Christoph Metzelder azt gondolja, hogy a Bayern tréner Carlo Ancelotti, edzésmunkájával megtalálja a helyes utat, ahhoz hogy a szezon végén címeket nyerjen.

 

"A módszer, ahogy játszanak és edzenek -idézőjelben- kevésbé meggyőző és kevésbé fárasztó a fejnek, a lábaknak úgymint a frissességből és a koncentrációból a szezon vég hajrában több megmarad, mint az elmúlt években."-mondta a volt válogatott játékos a Sky Sport News HD-nak.

 

Ancelotti extrém laza. Ő abban bízik Metzelder szerint "hogy a címeket nem októberben vagy novemberben, hanem a szezon más időszakában nyerje meg."

 

Elődje Pep Guardiola alatt a Bundesligát csaknem kedv alapján dominálta, viszont a nagy cél a Bajnokok Ligája győzelem mindesetben meghíusúlt.

 

Metzelder abban bízik, hogy az izgalmak a szezonvégéig kitartanak a Bundesligában: "a lipcseiek nagyon prímán csinálják. Azt kívánjuk magunknak, hogy a döntés csak a 33-ik játéknapon történjen meg. A valószínűsége viszont elég csekély, mert a Lipcsének minden meccsét meg kéne, hogy nyerje. De eddig úgy csinálják, ahogy az elmúlt évben befejezték!

Fordította: Kun Béla
Forrás: Abendzeitung München.de 

Címkék: BAYERN HÍREK
http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/33388/pics/lead_800x600.jpeg
BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?